Včelí kosmetika Bee care

Včelí kosmetika Bee care

Protože si jsme vědomi zázračných účinků propolisu, rozhodli jsme se vyrobit novou řadu Bee care s využitím právě našeho propolisu. V řadě Bee care v tuto chvíli je tyčinka na rty s propolisem, SOS Roll on s propolisem a propolisový balzám.

Tyčinka na rty zvláčňuje a vyživuje popraskané a suché rty, slouží také jako prevence a při hojení oparů a koutků.

SOS roll on slouží k akutní péči o poraněnou pokožku. Jeho využití je na širokou škálu drobných poranění kůže. Díky svým vlastnostem brání před vznikem zánětů v místech poranění.

Propolisový balzám promašťuje a vyživuje suchou pokožku, působí blahodárně při různých kožních potížích a pomáhá při péči o problematickou kůži celého těla. Lze využít jako péči o těhotenské bříško či pro péči pooperačních jizev všech druhů a velikostí.

Produkty s propolisem mají mnoho společných příznivých vlastností při péči o tělo. Podporují hojení jizev, ran a záběrů, mají silné antibakteriální, antivirové a protizánětlivé účinky, a působí na ekzém a kožní problémy.

Produkty nabízíme jak jednotlivě, tak i zabalené v krásné papírové krabičce, abyste mohli tento propolisový zázrak předat svým blízkým či firemním partnerům a zaměstnancům jako dárek.

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z fondu Next Generation EU.

Evropská unie, Národní plán obnovy, Ministerstvo kultury


Ocenění Spokojený zákazník pro naše včelařství Včelín